Indlæg fra Peter Skaarup: Stop spildevandsudledningen !

Vi har modtaget dette indlæg fra Peter Skaarup, MF, DF:

Københavns Kommune skal straks stoppe spildevandsudledningen i Øresund og Utterslev Mose.
Jeg blev sjældent overrasket, da jeg forleden erfarede, at Københavns Kommune samt nabokommuner løbende hælder store mængder urenset spildevand i Øresund. Mit humør blev mildest talt ikke bedre af at erfare, at også den naturskønne Utterslev Mose benyttes som “losseplads” for Københavns Kommunes beskidte spildevand. Det er mig lige dele chokerende og trist. Jeg er faktisk oprigtigt chokeret over, at det massive rød-grønne flertal i Københavns Borgerrepræsentation opfører sig så brutalt og hensynsløst over for københavnernes nærmiljø. Derfor vil vi i DF straks rejse sagen over for den Socialdemokratiske regering, for at få sat en stopper for dette massive miljøsvineri.