Infomøde om Brønshøjs nye kulturhus på onsdag

Få et kig bagom ombygningen af Brønshøj Gamle Skole og gå en tur i det fremtidige kulturhus med VR-briller på i Kulturhuset Pilegården onsdag d. 7. juni kl. 19.

Tilbage i marts 2021 afsatte et politisk flertal 34,5 millioner til at ombygge Brønshøj Gamle Skole til kulturhus efter ønske fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Ombygningen er i fuld gang og om et lille år fra nu flytter kulturaktiviteterne ind i BRØK – Brønshøj Kulturhus.

Onsdag den 7. juni kl. 19 kan man høre mere om ombygningen og se, hvordan det kommende kulturhus kommer til at tage sig ud med arrangementssal, børnevenlig café, værkstedsetage, mødelokaler og bevægelsesrum. Huset får en markant farveholdning og lokalerne, hvor foreninger og netværk mødes, vil være varierede og karakterfulde.

Udenfor bliver hegnene lagt ned for at skabe forbindelse til gadekæret, Rytterskolen, legepladsen og det grønne område ved Brønshøj Torv.

Lene Kristensen fra Tegnestuen Krabbe holder et oplæg, som giver et kig bagom ombygningen og fortæller også, hvordan genbrug har været tænkt ind undervejs. Deltagerne kan også prøve VR-brillerne gå en virtuel tur i kommende kulturhus.

Rammerne er sat med input fra borgerne

Da politikerne i Københavns Borgerrepræsentation afsatte penge til ombygningen var en del øremærket ny arrangementssal og etablering af café med produktionskøkken.