Ivan Sand & Rust fortolker Neil Young

Ivan Sand, Olav Poulsen, Georg Olesen og Mik Schack fremfører personlige fortolkninger af sange fra Neil Youngs musikalske univers torsdag d. 24. november i Pilegården.

De favner både de akustiske og elektriske sider af Neil Youngs musik med hengivenhed og indlevelse i ét både inderligt og medrivende show. Fra helt stille ballader, til det eksplosivt rockende.

Publikum vil forundres over den dedikation og indlevelse, disse fremragende musikere leverer i deres helt unikke fortolkninger af den uforglemmelige musik, skabt af én af rockens vigtigste sangskrivere. Neil Young har sin helt egen monumentale plads blandt de største i den amerikanske musikhistorie. Fra begyndelsen af tresserne til i dag, skabte Niel Young mesterværker, der vil vare i generationer. De fleste vil genkende Neil Youngs klassiske sange som “Heart of Gold”, “Harvest Moon” og “Southern Man” m.fl.

På scenen er den solide og utrættelige rytmeguitarist Ivan Sand, som har taget Neil Young-inspirationen til nye højder på sine hele 12 albumudgivelser i eget navn. Da han stiftede Neil Young-kopibandet RUST i 1980’erne var det den første af sin slags i Danmark. Med sig har han TV·2-bassisten Georg Olesen, der også har optrådt med Lis Sørensen, Allan Olsen, Niels Hausgård og Poul Krebs. Til at assistere med sin vokal og ikke mindst sit eminente slideguitarspil har han Olav Poulsen. Mik Schack, som mange kender fra kødgryderne i TV, tager fingerbøl på og giver den hele armen på vaskebræt og percussion.

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.