Jacobsen Automobiler, (Suzuki) på Bellahøj takker af efter 66 år

Ja det er en trist nyhed, vi her kan bringe, for Jacobsen Automobiler A/S – eller som det i de seneste mange år er bedre kendt som – Suzuki Bellahøj – siger farvel og tak efter mange fantastiske år på Frederikssundsvej 100.

– Man skal kende sin besøgstid, så derfor har jeg besluttet at stoppe og sælge mine bygninger nu, siger Henrik Jacobsen til netavisen. – I den forbindelse vil jeg gerne takke alle kunder gennem årene for mange dejlige stunder på adressen.

Der har ligget bilforretning på Frederikssundsvej 100 siden 1955, hvor min farfar Tage Jacobsen startede det hele. Senere overtog min far Ole Jacobsen  forretningen, som jeg selv personligt har drevet de seneste 28 år. Gennem tiden er der blevet solgt Lloyd, Skoda, Toyota, Mitsubishi og sidst Suzuki.

Vi er kendt som “bilforretningen med bilen på taget”  og vi har altid ligget i top med bilsalg og vundet i mange salgskonkurrencer. Men som årene er gået, er det blevet mere og mere problematisk at drive bilforretning på adressen.

Jeg har også været uheldig med branden i naboejendommen i 2018, som desværre bredte sig og ødelagde en af min salgs- og kontor bygninger og hvor flere nye biler blev totalskadet,

    Branden imens – og efter !       

 

Året før branden, blev Frederikssundsvej renoveret med busbane og turbo cykelsti, og det tog 12 måneder, før vejstykket var udbedret, København kommune er ikke ligefrem effektiv og erhvervsvenlig. Vejarbejde, vejarbejde og vejarbejde – alt sammen udenfor for forretningen med diverse parkering forbudt foranstaltninger. De sidste år har ganske enkelt været op af bakke.

Jeg er vokset op i  Vanløse / Brønshøj og havde hele mit netværk herude, så jeg har været glad for de mange år i bydelene.

Selvfølgelig har jeg støttet den lokale fodbold og været sponsor i Brønshøj Boldklub i over 25 år. Lige fra opstarten har jeg været med i Erhvervs klubben og støttet på forskellige måder.

Det er ikke uden en vis vemod, at jeg siger farvel nu, men beslutningen er taget. Jeg har altid forsøgt at drive en hæderlig forretning med jordnær betjening, og det har givet mange dejlige kunder, som jeg naturligvis vil komme til at savne.

Og apropos kunder, så bedes de som har vinterhjul liggende hos os kontakte mig snarest, fredag er sidste frist for afhentning !

Tak for mange gode år i lyst og i nød, slutter Henrik Jacobsen.