James Rasmussen elsker at optræde hjemme i Brønshøj, og i næste uge sker det igen i Kulturhuset Pilegården

Søndag den 26. februar kl. 14 kan man igen opleve Brønshøjs egen James Rasmussen i bydelen. Han farter ellers land og rige rundt og gør stor glæde sammen med sine to folk Søren Engel og Jimmi Koldenborg, men det at synge på hjemmebanen bare fem minutter fra sin bopæl er noget han elsker. 

 

James kender Brønshøj som sin egen bukselomme, og Brønshøj kender ham. Danmarks ældste popsanger er tilmed bosat i bydelen, som gennem det meste af hans liv har spillet et meget stor rolle for ham. Og nu er tiden altså igen kommet til en hjemmekoncert. Så på søndag i næste uge kan man opleve trioen i Pilegården. At begynde at introducere James nærmere er jo nærmest overflødigt, men skulle der nu alligevel være nogen, som ikke kender historien, så lad os alligevel repetere, at James var en fjerdedel af den hæderkronede sangkvartet Four Jacks, som blev dannet i 1956.James kom med, da Otto Brandenburg satsede på en solokarriere, og alt det skete i 1958.

James Rasmussen er i dag imponerende still going strong, og han underholder med en blanding af John Mogensen og Four Jacks sange  og fortæller undervejs anekdoter fra tiden. Det er bestemt ikke kedeligt ! Så vil man have en hyggelig eftermiddag med kendte sange, så er det en god ide at smutte en tur i Pilegården.

Foruden James med sang og guitar er en anden brønshøjer, Søren Engel med på bas og kor samt Jimmi Koldenborg på trommer og kor.