Jarlen valgt som øverste kandidat i København for Socialdemokraterne

Til efteråret er der kommunalvalg, og allerede nu sker der en masse i den anledning hos alle opstillede partier. Det gælder også hos Socialdemokraterne i Hovedstaden. Her har man blandt 24 kandidater valgt Brønshøjs Jarl Feyling som nr. 8, og det betyder, at han er højst placerede københavner på stemmesedlen.
Vi fandt hurtigt den travle Jarl og stillede ham nogle hurtige spørgsmål.
Overrasker det dig ?
– Jeg er både overrasket og glad. Socialdemokratiet har et stærkt kandidatfelt, og den høje placering på listen forpligter.
Hvad betyder det for dig at få det skulderklap?
– Det har en stor betydning for mig. Det er partiets medlemmer, der udgør vores parti. At der er over 200 mennesker, der bruger deres fritid på at deltage i vores demokrati, er yderst værdsat. Så det skulderklap sætter jeg stor pris på.
– Har du hele tiden gerne ville i regionsrådet?
Ja, det har været ambitionen længe. Det er regionerne, der står for sundhedspolitikken. Og sundhed og sygdom vedrører os alle. Som søn af to kronisk syge forældre har jeg som pårørende haft stor kontakt med vores sundhedssystem hele mit liv. For mig er de politiske kampe og prioriteter her meget vigtige.
Er det godt for Brønshøj at have dig så højt placeret?
– Det er i hvert fald godt for Brønshøj, hvis jeg bliver valgt. Jeg råber højt for vores bydel uanset min politiske placering. Men det gør selvfølgelig en politisk forskel, om der sidder en, der kæmper for vores bydel eller ej i regionen. Vi mangler praktiserende læger i vores bydel, der kan opdage sygdomme i tide og forebygge før det er for sent, det har været en udfordring længe, vi har oplevet forbedringer, men vi er ikke i mål.
Har du tid til politik, nu da du lige har forøget familien ??
       Jarlen med sidste skud på stammen
– Hehe. Jeg fristet til at spørge dig, om du også ville turde stille mig det spørgsmål, hvis jeg var kvinde? Men ja, jeg er far til tre, og min kones og mine erfaringer fra fødegangene har om noget gjort mig endnu mere motiveret til at stille op.
netavisen 17. maj 21 kl. 14.30