Lokal musikforening præsenterer jazz i julen

Den lokale musikforening JAZZiVÆRK, som blandt andet står bag Brønshøj Sommer Jazz, har fået støtte af Københavns Kommune til at lave et antal julekoncerter på plejehjem, institutioner og kulturhuse i Brønshøj og Vanløse. I alt bliver det til syv julekoncerter med et repertoire af juleklassikere kendt fra blandt andet Ella Fitzgerald, Frank Sinatra og Mel Tormé. Musikerne der spiller er lokalt kendte, herunder Benjamin Aggerbæk (guitar, vokal) Mai Seidelin (vokal) og Janus Templeton (bas & trommer).

Foreningen JAZZiVÆRK fremhæver vigtigheden af, at musik af høj kvalitet også når de mennesker, der har ringe mulighed for selv at opsøge den. De steder der får glæde af koncerterne i Brønshøj er: Plejecentret Egebo, Tingbjerg Pensionistcenter og Captum. I Vanløse kan koncerterne nydes på Skjulhøjgård og Damsøgaard. Ydermere er der to koncerter med offentlig adgang. Den ene finder sted hos HUS FORBI den 15. december kl. 16.30, arrangeret i samarbejde med Vanløse Folkehus. Den anden finder sted den 18. december kl. 15.00 i Kulturhuset Pilegården. Så skulle man få trang til at sige glædelig jul til folk fra nabolaget, er det en oplagt chance.

De syv koncerter er samfinansieret af Københavns Kommunes Musikudvalg og foreningen JAZZiVÆRK, som håber, det bliver et projekt man kan gentage til næste år.