Julen i Brønshøj Vandtårn starter lørdag den 4. december

Traditionen tro holder Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Foreningen Brønshøj Vandtårn julekoncert i Brønshøj Vandtårn lørdag den 4. december.

Deltag i tændingen af lysene på vandtårnet og få tændt den indre julestemning til koncerten med vokalensemblet Dekorum og saxofonkvartetten JougaSax, som synger og spiller julen ind ved stemningsfulde koncerter i vandtårnet. Der spredes også julehygge udendørs, når Cirkus Panik laver musikalsk ildshow og fakkelparade fra Brønshøj Torv til Brønshøj Vandtårn og Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus hænger julepynt på vandtårnet.

Vær med til at tænde lys på vandtårnet digitalt

Man kan være blandt de 1500 børn og voksne, der fra egen mobil, tablet eller computer er med til at tænde lyset på vandtårnet digitalt. Al lys på tårnet tændes først, når mindst 1500 har klikket sig ind. Tænd personligt lys fra den 4. december kl. 10 og hele dagen.

Hvis man indtaster sin e-mail, er man med i lodtrækningen om en flot julekurv.

Ildshow på Brønshøj Torv

Mød op på Brønshøj Torv kl. 15, hvor Cirkus Panik lyser torvet op med musikalsk ildshow. Kl. 15.15 er der street parade fra torvet til Brønshøj Vandtårn.

To koncerter

Kl. 16 og 17 kan man opleve koncert inde i vandtårnet, som både byder på fællessang, kor og skønne saxofon-toner. Der serveres et glas gløgg, saft og æbleskiver inden koncerterne. Billetterne koster 50 kr. og kan købes på https://broenshoej-husumlokaludvalg.kk.dk/2021/11/18/jul-i-broenshoej-vandtaarn-2021/

netavisen mandag den 22. november kl. 9.30