Juleaftens gudstjenester bliver med Coronapas og mundbind

Ja man må drage et dybt suk, når vi nu igen skal have alt det her Corona med restriktioner inde på livet. Og det gælder også for de lokale kirker, som allerede nu kan oplyse om, hvilke restriktioner de har til juleaftens gudstjenester. På netavisen mener vi, det er godt lige at få visse retningslinjer, så man skal blot læse nedenstående, så er man fuldt orienteret. Alle kirkerne følger naturligvis de retningslinjer, der gives, og uanset hvor irriterende det kan være, så er det jo i sidste ende for vores egen skyld.

Brønshøj Kirke:

Der skal vises Coronapas til gudstjenesterne juleaftensdag kl. 11.30 – kl. 13.00 – kl. 14.30 og kl. 16.00 samt bæres mundbind til man sidder på sin plads i kirken. Her gøres også opmærksom på, at der maks. må være 72 personer pr. gudstjeneste.

Husumvold Kirke:

I Husumvold Kirke skal der juleaftensdag vises Coronapas samt bæres mundbind, til man sidder på sin plads i kirken. Det gælder til de to gudstjenester kl. 13.00 og kl. 15.00.

Man tager forbehold for at pladser kan være begrænsede.

Tingbjerg Kirke:

I lyset af den høje smitte tager Tingbjerg Kirke følgende retningslinjer i brug til gudstjenester og kirkelige handlinger:

Der må max. være 40 pers. i kirkerummet, på den måde overholdes arealkravet på 2 kvm. pr. person.

Der skal bæres mundbind mens man færdes kirkerummet.

Tilmelding til gudstjenesterne er ikke nødvendigt. 

Husum Kirke:

Fra kirken er der netop kommet en helt ny og aktuel meddelelse: 

Man har truffet den beslutning, at der ikke skal vises gyldigt Coronapas i Husum Kirke. Der gælder også ved julegudstjenester og til nytårsgudstjenesten.
Derimod er man nødsaget til at begrænse antallet til 70 personer – udover kirkens medarbejdere, der opholder sig i kirken ad gangen. Det skyldes myndighedernes afstandskrav.
Der skal desuden bruges mundbind,  når man går ind og ud af kirken.

 

Bellahøj Kirke:

Man kræver ikke Coronapas af deltagerne ved julegudstjenesterne, da arealkravet gør, at man kun kan være 50 i kirken.

Juleaftens dag- og aften skal man bære mundbind under hele gudstjenesten.

Ved øvrige gudstjenester kan man tage det af, når man sidder ned.

netavisen tirsdag den 21. december kl. 8.55