Julebazar i Pilegården kommende weekend

                             

Lørdag den 27.og søndag den 28. november kl. 11-16 er der kreativt julemarked i Pilegården. Her sælger bydelens kreative folk lidt ud af deres kreationer.

Keramik, kreativ julepynt, fantasifuld DIY-nips, retrokjoler og originale julegaver. Der venter båder traditionelle ting og skæve, opfindsomme håndlavede sager på årets julebazar.

Kulturhuset Pilegården har inviteret tæt på 30 af bydelens kreative folk, så hele kulturhusets første sal bliver fyldt med håndlavede sager. Priserne er overkommelige og der er med garanti ting, som man ikke kunne have opstøvet i almindelig butik.

Der er underholdning for store og små i løbet af weekenden. Lørdag kl. 13-14 synger Klaus og Lena fra foreningen Visens Venner julen ind og søndag kl. 12-15 kan man få et lille glazz og lidt jazz til en ekstraordinær Jazz Lounge i caféen.

Begge dages fra kl. 11-15 er der gratis workshop, hvor man kan lave sin egen julepynt af genbrugsmaterialer og så venter der også en skattejagt, hvor man skal finde nissen og svare på quizzen for at deltage i konkurrencen om en julesæk med gode sager.

Der er fri entré hele weekenden.