Juletræet på Brønshøj Torv tændes den 25. november kl. 17-18

Hvis nogen tror, at juletræet på Brønshøj Torv bare sådan helt automatisk står klar hvert år, så må de tro om. For at holde den gamle og hyggelige tradition i live ligger der et kæmpe arbejde, som vi heldigvis har ildsjæle i bydelen, som troligt påtager sig. Og når træet tændes fredag den 25. november, så er det med en debutant som arrangør. 

 

Så festligt så det ud sidste år, da træet blev tændt på Brønshøj Torv.

Det er i år Birgitte Flansmose, som har taget teten og sikret, at der kommer juletræ, julelys og et festligt arrangement på Brønshøj Torv, hvor alle børn og byens borgere er meget velkomne. Alt bliver i den samme hyggelige atmosfære, og programmet ligger stort set klar.

Juletræstændingen starter med tale af Børne- og Ungdomsborgmester Jakob Næsager, efterfulgt af pigekoret fra Brønshøj Kirke, og så kommer julemanden nok også.

 

              Birgitte Flansmose står bag juletræstændingen i år

– Hele arrangementet kan kun lade sig gøre fordi, der er frivillige kræfter, der bruger tid på det, fortæller Birgitte Flansmose til netavisen. – Og så er jeg så heldig, at flere af de lokale virksomheder har givet donation til arrangementet. Udover Lokaludvalget, som har givet penge til juletræet, så støtter Radiometer, Arbejdernes Landsbank, Kirstens Konditori, Menighedsrådet fra Brønshøj Kirke, Super Brugsen på Brønshøj Torv og Zeynos Kebab. Og som nævnt, bruger Brønshøj Kirkes Pigekor tid på at øve sig og komme og underholde os med dejlig korsang. Derudover så hjælper både Netavisen og Brønshøj-Husum avis med reklame for arrangementet. Jeg er meget taknemmelig over den velvilje og alle de gode snakke jeg har haft med lokale, som alle ønsker at gøre en rigtig god indsats for vores dejlige bydel.

Det er et stort arbejde og mit håb er, at jeg til næste år kan invitere nogle flere med ind i arbejdsgruppen, slutter Birgitte Flansmose.

netavisen 3. november 22 kl. 23.00