Kæmper fortsat en ihærdig kamp mod en letbane på Frederikssundsvej

Man må tage hatten af for den gruppe, der kalder sig Red Frederikssundsvej. Meget ihærdigt har gruppen ført en vild kamp for, at letbanen ikke bliver gennemført på Frederikssundsvej, og nu sætter man yderligere speed på for at samle underskrifter mod projektet. Vi har kigget lidt på de seneste initiativer fra gruppen, og starter med den seneste opfordring. 
                     
– Vi Prøver det her opslag IGEN IGEN, og hvis det ikke kan få folk til at reagere med kommentarer og delinger m.m. ja så er løbet kørt med snart en måned til kommunalvalget.
MAN skal trykke på billedet. Det er et Link til et TV2 Lorry opslag med tilhørende video som er VIGTIG at se, der er nogen / et bestemt parti, der VARMT anbefaler Letbanen til Brønshøj .
Så udover denne infrastruktur aftale så er der nu for nogle dage side blevet indgået en Budgetaftale for næste år af Borgerrepræsentationen inde på KBH’S Rådhus.
OG den indeholder OGSÅ en fortsat undersøgelse af en Uflexibel Letbane samt en undersøgelse BRT Busser. Som vi også gerne vil sige NEJ TAK til for det er OGSÅ busser der skal køre i deres eget spor… mere end dem Busserne har nu.
OG formanden for lokaludvalget imødeser fortsat en undersøgelse af en Uflexibel Letbane til Brønshøj. Han har vist ikke forstået sin opgave – at være Bydelens forlængede arm til Rådhuset. Han burde vide, at Bydelen IKKE vil have Letbanen, – at den smadrer vores Handelsgade…
Så derfor er det vigtigt – at hvis vi IKKE skal have Letbanen, så  deler I dette opslag/ trykker på nedenstående link 
og læser teksten samt ser den video der er i Linket.
I må gerne komme med kommentarer for at sætte gang i det.
Hilsen
Red Frederikssundsvej