Kanon målfest sluttede med en fortjent sejr til Husum

Efter et skuffende nederlag for nogle dage siden til Vigerslev, lykkedes det fredag aften for Husum at komme op på hesten igen. I et målrigt topopgør mod Fremad Valby vandt de blåhvide 5-3 i Husumparken efter en ganske underholdende kamp.
Det hele startede med en Fremad Valby dominans, som sad tungt på hjemmeholdet, og de kom frem til nogle store chancer. Men som halvlegen skred frem fik Husum spillet sig mere ind i kampen. Dog skulle man helt frem til det 32. minut, før der blev scoret. Christoffer Stage sendte et langt indkast ind i hovedet på Emil Ohmann, der lidt ufortjent headede de blåhvide foran 1-0.
Men bare tre minutter senere fik Fremad Valby udlignet på en opdækningsfejl til 1-1.
Fire minutter før pausen drev Emil Ohmann bolden ind i feltet og blev nedlagt. Dommeren dømte straffe,  som Emil Hindsberg scorede sikkert på til 2-1.
Men igen blev det en kort føring, for den holdt ikke længere end til det 44. minut hvor Husum igen lavede en opdækningsfejl, som Fremad Valby udnyttede til 2-2, som blev pauseresultatet.
Fire minutter efter pausen fik Fremad Valby et gult kort som gjorde, at hjemmeholdet kunne lægge et tungere pres, og i det 57 minut sparkede Emil Hindsberg et hjørne der havnede i hovedet på Christoffer Stage, der udækket headede bolden ind til 3-2.
I det 76 minut fik Peter Rahbek et gult kort, og Husum indstillede sig på 10 svære minutter. Men bare to minutter senere sendte Alex Kirkeberg en lang stikning afsted, som Mustafa Makki opfangede og scorede til 4-2.
Men Fremad Valby var ikke slået endnu, og i det 87. minut reducerede de til 4-3 og begyndte derefter at lægge et tungt pres for en udligning.
Men Husum havde ikke sluttet festen endnu. Emil Hindsberg opsnappede bolden på kanten af feltet og sendte Patrick Hansen Andersen afsted alene mod keeperen. Han gjorde arbejdet færdigt og lagde bolden i nettet til 5-3 som blev kampens slutresultat.
Allerede på tirsdag den 11. oktober kl. 19 skal Husum på den igen. Det er ude i Valby IP mod Frems reserver.