Apropos babysalmesang - styrk barnets udvikling

Alle børn er født med musiske evner, som udvikles når det beskæftiger sig med musik. Når barnet laver musik styrker det blandt andet evnen til at skelne tonehøjder og lydstyrke samt det at lytte og organisere information i tid.
Derfor træner de blandt andet alt det, de skal bruge i den sunde kommunikation med omverdenen, samt evnen til senere hen i livet at forstå matematikkens verden.
Musik er derfor nøglen til meget andet og som sådan en slags fitness for hjernen. 
 
         Anette Riis står for undervisningen
 
Musikken for de mindste er også en hyggestund
Babysalmesang og rytmik og salmer i Bellahøj Kirke er en lille oase af nærvær og ro i en travl hverdag. Vi leger, synger og bevæger os med fokus på de små børns behov og udviklingstrin. Der bliver brugt rasleæg, faldskærme, trommer og andre rekvisitter, der stimulerer børnenes motorik, sanseindtryk, fokus og fantasi. Efter undervisningen er der tid til hyggestund med kaffe/te/saft og lidt at spise, hvor børnene har mulighed for at lege sammen. Man er også meget velkommen til at tage madpakke med.
 
Konservatorieuddannet musikpædagog, sanger og pianist Anette Riis varetager undervisningen. Der starter nye moduler med babysalmesang fredag den 24. januar og rytmik og salmer lørdag den 25. januar. Tilmelding er nødvendig på Bellahøj Kirkes hjemmeside: www.bellahoejkirke.dk