”Det er sjovt at gå til minikonfirmand” ..

Sådan siger Luna på 10 år. Hun har siden september fulgt minikonfirmandundervisningen i Brønshøj Kirke.

Mange vil måske spørge: ”Minikonfirmand – hvad er det for noget” ? Konceptet ”Minikonfirmand” har cirka 20 år på bagen og er udbredt i hele landet. Det er udviklet for at imødekomme børns naturlige undren og søgen indenfor det religiøse og åndelige felt. Modsat for 50 år siden har de fleste børn og unge i dag ikke nogen religiøs grundviden at forholde sig til – men det betyder ikke, at de ikke har interesse for religion.

Minikonfirmand er en mulighed for at få lov til at undersøge, hvad kristendom er både set fra et kulturelt, samfundsmæssigt og personligt perspektiv.

Til minikonfirmand får børnene mulighed for at fordybe sig, undres, spørge, lytte og lege – noget de kun sjældent får plads til i vores pulserende hverdag.

Man kan blive minikonfirmand i Brønshøj Kirke, hvis man går i 3. klasse på Brønshøj Skole eller på anden vis har en særlig tilknytning til sognet.

Man mødes hver mandag kl. 14.30-16 i Sognecentret på Præstegårds Allé 5. Første gang er mandag den 15. januar. Der er vinterferie i uge 7, og forløbet sluttes af med en festlig børnegudstjeneste 2. Påskedag kl. 10.

For mere information kontakt kirke- & kulturmedarbejder Charlotte Maria Rasmussen på: tlf.: 3828 2506 eller mail: cmr@bronshojkirke.dk