Husum- og Husumvold Kirke den 20. - 28. januar

Husum Kirke meddeler:

Husum Kirke er ÅBEN, og følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. For nyt, hold øje med www.husumkirke.dk, Instagram, Facebook, opslag ved kirken, kirkens nyhedsbreve og netavisen her.

Torsdag d. 21/1 kl. 9: Torsdagens morgenandagt i Husum Kirke er ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Søndag d. 24/1 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 28/1 kl. 9: Vær sammen om en stemningsfuld morgenandagt ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Husumvold Kirke er ÅBEN, og følger naturligvis fortsat myndighedernes retningslinjer for forsamling, areal- og afstandskrav, god hygiejne og mundbind, så vi bliver ved med at passe på hinanden. For nyt, hold øje med www.husumvoldkirke.dk, Facebook, Instagram, nyhedsbreve, opslag ved kirken og netavisen her.

Søndag d. 24/1 kl. 10: Højmesse sidste søndag efter helligtrekonger ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk

Babysalmesang i Husumvold Kirke – et gratis tilbud til forældre og deres babyer (0-9 mdr.).

Tilmeld dig og dit barn til babysalmesang med hyggeligt og meningsfuldt samvær om torsdagen kl. 10 i Husumvold Kirke. I skal synge salmer, børnesange og sjove sanglege – med vægt på sanseopmærksomhed, musikalske stemninger og nærvær.

Nyt hold begynder i februar, så snart det er forsvarligt for gældende retningslinjer og smittetal. Holdet rundes af med babysalmesangsafslutning lørdag d. 27. marts. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk

Vi skal passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når I mødes til babysalmesang, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. Er du eller din baby syg eller har symptomer på COVID-19, bør I blive derhjemme. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Babysalmesangsinstruktør er Christina Schimmell Rindorf, der også leder vores børnekor og børnehavekor.