I Brønshøj Kirke vil ugen sprudle af børn og unge mennesker der laver musik.

Børn, unge, musik og kulturudveksling.

I Brønshøj Kirke vil ugen sprudle af børn og unge mennesker der laver musik. Fredag den 3. maj kl. 17.00 er der koncert med Brønshøj Kirkes Pigekor og Rolnicha Praha (et børne- og ungdomskor fra Prag). De to kor har dette forår udveksling, idet de besøger hinanden, bor privat og synger hinandens sange med og for hinanden. Brønshøj Kirkes Pigekor er netop kommet hjem fra en udvidet weekend i smukke Prag med koncerter og tid til at se flere af denne bys mange smukke kultursteder. De sang naturligvis ”I Danmark er jeg født” midt på Karlsbroen, som var fyldt med glade turister.

Her ses Brønshøj Kirkes pigekor i Prag

 

I denne uge gæster koret fra Prag så Brønshøj og bor privat hos Brønshøj Kirkes Pigekors medlemmer, og sammen gør de det, de er bedst til nemlig at synge. Koret fra Prag vil bl.a. synge noget af deres egen folkemusik med egne specielle instrumenter. En koncert fuld af liv venter publikum.

Dagen efter lørdag den 5. maj kl. 16.00 er der koncert med unge lovende musikere, idet studerende fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium spiller koncert i Brønshøj Kirke. Under ledelse af Toke Lund Christiansen vil nogle fløjte- og orgelstuderende opføre værker af bl.a. Leclair, Telemann og Händel. Der er altid en speciel intensitet når helt unge musikere optræder. Alle er velkommen til at komme og høre disse to koncerter, hvor talenter fra både ud- og indland musicerer i Brønshøj Kirke, og der er som sædvanligt gratis adgang.