Klavermusik af Gershwin i Kapernaumskirken

Søndag den 27. oktober kl. 15, kan man lægge ører til fortræffelig musik af den store amerikanske sangskriver, George Gershwin, som nok alt af mest er kendt for sin prægtige jazz opera Porgy og Bess og ikke mindst klaverkoncerten Rhapsody in Blue i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45,

                      

Lise Hanskov, flygel, spiller værker af George Gershwin på søndag den 27. oktober kl. 15 i Kapernaumskirken

Det er pianisten og organisten (Vedbæk Kirke) Lise Hanskov, som har udvalgt high lights af den amerikanske komponist, som fx I got Rhythm, Swanee, Rialto Ripple og naturligvis den store kendte klaverkoncert, Rhapsody in Blue. Undervejs i koncerten knytter Lise Hanskov en lille kommentar til hvert musikstykke, så man får lidt mere med end blot de vidunderlige klangflader og rytmiske specialiteter.

Lise Hanskov startede med at spille klaver som 6 årig og spillede som 8 årig i Tivolis koncertsal og vandt senere guld to gange i Berlingske musik konkurrence. Hun er uddannet pianist og organist med diplomeksamen på begge instrumenter fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Hun har studeret i Lausanne, Schweiz hos den argentiske pianist Fausto Zadre og deltaget i mesterkurser hos bl.a. Eva Knardahl, Carlo Zecchi, Dame Gillian Weir m.m. Hun har spillet mange koncerter i både ind- og udland som både akkompagnatør, solist og kammermusiker.

Koncerten er gratis og bagefter inviterer kirken på en lille forfriskning.