Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 3

Husum Kirke meddeler:

– Tirsdag d. 16. januar kl. 19.00: Meditationsgudstjeneste ved  sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.
– Torsdag d. 18. januar kl. 9-10: Start dagen med sang! Alle er velkomne til morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirke. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
– Torsdag d. 18. januar kl. 10-12: Babysalmesang for babyer på 0-9 måneder og deres forældre – der er fortsat enkelte pladser på holdet, så du kan stadig nå at springe på sammen med din baby. Det er sang, bevægelse og nærvær. Gratis.

Husumvold Kirke meddeler:
 
Onsdag d. 17. januar kl. 10-12: Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.
– Torsdag d. 18. januar kl. 19: Kirkebio – Flugten til frihed af instruktør David Oelhoffen (2014). Oplev en meget smuk film om valg, om lidelse og meningsløshed, om moralsk ansvarlighed og næstekærlighed. Sognepræst Stig Boel indleder med et kort oplæg, og efter filmen er der mulighed for at diskutere det, der gjorde indtryk. Fri entré. Øl og vand 10 kr.
Fredag d. 19. januar kl. 14: Andagt og Fredagsmøde. Helgener og traditioner – et foredrag ved seniorpræst Jakob Rönnow. Fredagsmødet i Husumvold Kirke er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer.
Der startes altid med en kort andagt i kirkerummet – denne fredag ved Jakob Rönnow. Kaffe og kage koster 10 kr., ellers er Fredagsmøderne gratis.
– Søndag d. 21. januar kl. 10.00: Højmesse med brunch. Efter søndagens højmesse inviterer Husumvold Kirke på brunch. Alle er velkomne til at være med. Det er gratis og uden tilmelding. Ved sognepræst Stig Boel.
– Mandag d. 22. januar kl. 10-12: Babysalmesang – et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Der er stadig plads, hvis du er hurtig!