Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 5

Husum Kirke meddeler :

– Torsdag d. 1. februar kl. 9-10: Start også denne torsdag med sang! Alle er velkomne til morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirke. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

– Tirsdag d. 6. februar kl. 19: Kyndelmissegudstjeneste ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Konfirmanderne fra Bettinas hold medvirker.

– Onsdag d. 7. februar kl. 14-16: Onsdagscafé – tag din nabo med til kaffehygge i Husum Kirkes mødesal! Her er plads til nærvær og gode snakke. Det er gratis og uden tilmelding.

Husumvold Kirke meddeler :
 
– Onsdag d. 31. januar kl. 10-12: Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.
Torsdag d. 1. februar kl. 17: Lysgudstjeneste – nu vender vinteren, og vi går mod lysere tider. Kom og vær med til at fejre lysets komme med en lysgudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Efter gudstjenesten er der suppe at varme sig på.
Lørdag d. 3. februar kl. 9.30-13.30 i Husumvold Kirke: Husumvold og Husum Kirkers juniorkonfirmander – et gratis tilbud til alle i 3. klasse. Med rum og plads til sjov og leg, til undren og til alle slags spørgsmål om tro og viden. Alle børn i 3. klasse er velkomne, uanset om de er døbt eller ikke. Her er en oplagt mulighed for at lære kirken bedre at kende og søge svar på de spørgsmål til livet, som børn og unge stiller. Holdet forløber over fire lørdage i foråret og er med frokost.
Vedhæftet: