Bellahøj Kirke deler gratis påskeposer ud skærtorsdag den 9. april mellem klokken 11.00 og 14.00

Præster og menighedsråd har taget initiativ til at dele gratis påskeposer ud, som blandt andet består af hæfter med påskens prædikener, påskevin og påskegodter. 
                          
Man kan være helt tryg ved posens indhold, da de bliver pakket af frivillige fra menigheden, der har handsker på. Posen er som nævnt gratis for borgere i sognet og sognebåndsløsere og vil blive udleveret foran kirken skærtorsdag den 9. april mellem kl. 11 og 14. For borgere uden for sognet, koster posen 50 kr. For børn er posen dog gratis.
For at få en pose skal man kontakte Lis eller Torben senest tirsdag den 7. april på tlf. 61 30 34 97 eller 23 25 40 70 (alle dage mellem kl. 17 og 20) eller sende en mail til lislynge2700@mail.com.
Når man henter posen, er det vigtigt, at man holder afstand. Hvis der står mere end 10 i kø, må man vente med at stille sig i kø. Bliv ikke og snak. Hvis der bliver udgangsforbud, aflyses aktiviteten.
Hvis ikke man er i stand til at komme forbi kirken for at hente posen, vil det være muligt at få påskeposen bragt ud.
Alle Påskedagenes prædikener (skærtorsdag, langfredag osv.) kan man løbende finde på www.bellahoejkirke.dk og kirkens facebookside: www.facebook.com/bellahojkirke
Har man behov for en snak, så er man velkommen til at kontakte en af præsterne.