Nu begynder en ny sæson med masser af spændende arrangementer i Bellahøj kirke!

Torsdag den 3. september lægges der ud med et Aftenrum, hvor præsten, forfatteren, retrætelederen og pilgrimmen Lene Højholt er månedens gæst. Hun har for nylig skrevet en bog om to af de mest betydelige skikkelser i middelalderen, Frans og Clara, der begge stammede fra Assisi og satte deres store præg på kirkehistorien og grundlagde henholdsvis den mandlige og den kvindelige del af den franciskanske bevægelse. Lene Højholt er dykket ned i fortællingerne om de to og benyttet dem som en kilde til meditativ fordybelse.
   Inden selve Aftenrummet vil Lene Højholt lede en kort pilgrimsvandring i kvarteret omkring Bellahøj og Utterslev med indlagte refleksioner undervejs. Man samles kl. 17.00 foran kirken og går en rundtur på en god times tid, hvorefter der vendes tilbage til et lille gratis pilgrimsmåltid for dem, der har været med ude og gå.
   Selve Aftenrummet begynder kl. 19.00 med et oplæg ved Lene Højholt og efterfølgende uformelt samvær med mulighed for at købe et glas vin eller lignende og stille spørgsmål til aftenens gæst.
Tilmelding nødvendig på www.bellahoejkirke.dk