Orgeltrilogi i Kaspernaumskirken

Søndag den 16. februar kl. 15 indleder organist Sven Verner Olsen, Jesuskirken, Kapernaumskirkens orgeltrilogi med den første koncert af 3 på hinanden følgende søndage, Frederikssundsvej 45, 2400 København NV.

        Sven Verner Olsen indleder orgeltrilogien

Sven Verner Olsen vil spille orgelværker af den dansk-tyske barokkomponist Dietrich Buxtehude, heriblandt Præludium i g-mol, en ”Salamanca” af den nulevende Guy Bovet, en Fuga og Toccataen i d-mol af den store tyske barokkomponist J.S. Bach samt Mendelssohn-Bartholdys stort anlagte og virtuose Sonate nr. 6 ,over ”Vor Fader udi Himmerig”. Det sidste et imposant værk af én af romantikkens store mestre.

Sven Verner Olsen, som er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, har medvirket ved flere CD indspilninger, optrådt i Saint-Saëns ”Orgelsymfoni” med Odense Symfoniorkester, og var i øvrigt ansat i Klosterkirken i Nykøbing F, før han i 2012 kom til Jesuskirken i Valby.

De to næste søndags koncerter i Kapernaumskirken varetages af kirkens egen organist, Peter Brenøe Lange, den 23. februar kl. 15 samt af Domorganist Vibeke Vanggaard, Maribo Domkirke, den 1. marts kl. 15.

Koncerterne varer ca. 45 min., der er gratis adgang, og bagefter en forfriskning.