Paula Larrain om sit forhold til Biblen

Bellahøj Kirke har inviteret Paula Larrain til at fortælle om sit forhold til Biblen og salmebogen. Det sker 9. februar kl. 19.00-20.30 via Zoom.
                                                                  (foto for Bellahøj Kirke: Lars Just)
Paula indleder de første 30-45 min. og det kommer til at handle om, hvordan hendes vej til at forstå sin tro er gået igennem salmer af især Grundtvig, f.eks. Op dog Zion, Den Signede dag og Hil dig frelser og forsoner. Forhåbentlig bliver hendes oplæg inspiration til selv at komme i gang med at blive klogere på Bibelen, på ens tro og hvad man kan bruge Bibelen til. Efter oplægget fra Paula Larrain bliver der mulighed for en samtale ud fra spørgsmål fra de tilmeldte. Arrangementet er tænkt som en optakt til, at præsterne i kirken laver læsegruppe med Bibelen 2020.
 
Nyoversættelsen af Bibelen til hverdagsdansk er en oplagt anledning til at give sig i kast med den store bog, eller at læse den på ny. Og det at læse sammen giver en god mulighed for kunne stille spørgsmål, forstå i dybden eller opdage nye betydninger eller pointer.
 
Præsterne har valgt at følge et af forslagene til læsevejledning bag i Biblen 2020, nemlig Hele Bibelen – kort fortalt (34 nedslag i Bibelen), og planen er i foråret at komme igennem Det gamle Testamente 8 gange, nemlig tirsdag i lige uge 17-18.30 første gang 23. februar, sidste gang 1. juni. Så bliver det Det nye Testamente til efteråret. Afhængig af de tilmeldte kan der oprettes et eller to hold, evt. et hold for unge og et hold for voksne.
 
Tilmelding til Paula Larrain på Zoom sker på www.bellahoejkirke.dk med angivelse af e-mail senest mandag d. 8. februar kl. 12.00. Så bliver man inviteret.
Tilmelding til læsegruppe Bibelen 2020 (i foråret på ZOOM) sker på www.bellahoejkirke.dk med angivelse af e-mail senest mandag d. 22. februar kl. 12.00. Så bliver man inviteret.