Pop- og dansemusik i Kapernaumskirken

Tirsdag den 19. november kl. 11.30 er der swingende pop- og dansemusik på programmet i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45.

                                                  

Det er kirkens organist, Peter Brenøe Lange, der på baggrund af sin livslange erfaring som musiker i underholdningsbranchen, lader Bach og Buxtehude tage en pause for en kort stund, til fordel for en times tid med kendte hits fra populærmusikkens store sangbog.

Tilbage i 70’erne lå Peter på dansktoppen i 54 uger med ”Aldrig mer’ må jeg se dig”, sammen med Lars Stryg & Royal Strings, hvorefter han fortsatte som underholdningsmusiker sideløbende med jobbet som gymnasielærer, PR-mand og organist. Først i midten af 00’erne stoppede han med at optræde i restaurationsbranchen, men nu tager Peter revanche ved at medbringe sit store keyboard og mikrofon, for at levere en lille times swingende musik til dem, der er ”Vild med Dans”. Det gælder smagsprøver fra kendte hits med Glenn Miller, Leo Mathisen, Pat Boone og Frank Sinatra til Keld & Hilda, Bjørn & OK, John Mogensen, Kim Larsen og et par italienske ørehængere. Så husk at tage en dansepartner med!

Fri adgang.

Varighed: en lille times tid

Frokost bagefter koster 20 kr. per person.