Står julen på andet end rugbrød?

Indlæg fra Bellahøj Kirke:

Står julen på andet end rugbrød?

I skabet står der kartofler på glas, klar til juleaften. Kathrine har også købt en gave til Sebastian på 2 og Emma på 7. Så langt, så godt. Resten af julemaden vil hun købe, når de kommer lidt tættere på juleaften. Hun vil gerne købe en flæskesteg eller måske en and, hvis der kan blive råd til det.

Det har været et hårdt år for den lille familie på tre. På grund af en vandskade i lejligheden, som udviklede sig til skimmelsvamp, blev de i foråret nødt til at flytte i en anden lejlighed. Et par måneder senere, da de igen var kommet tilbage til lejligheden, skete der endnu et uheld, der udhulede familiens økonomi totalt. Emma på 7 kom en dag hjem fra skole og stillede sin skoletaske på komfuret. Lille Sebastian på 2 kom til at tænde for komfuret. Der opstod brand i lejligheden, så familien igen måtte flytte fra deres hjem. Efter branden måtte alt smides ud, lige fra møbler til mel og vaniljesukker.

Men Kathrine er ved godt mod. ”Det har været et hårdt år, men vi får rugbrød på bordet” siger hun. Julehjælpen fra Bellahøj-Utterslev Sogn har bevirket at de trods alt kan holde en lille, fin jul.

Du kan hjælpe familier som Kathrines, ved at give en gave til sognets menighedspleje via MobilePay 20302064 mærket MPL eller på reg. nr 9570 og kontonr. 12106696. Tak for din støtte og glædelig jul.