Kirkens Korshær Genbrug søger frivillige i Brønshøj

Onsdag formiddag havde Kirkens Korshær Genbrug arrangeret et lille orienteringsmøde i de nye lokaler på Husumvej 135 i Brønshøj. Og det blev en ret så interessant gennemgang af organisationens gøremål og de mange hjælpeaktiviteter, de har i gang. Men mødet drejede sig også om, at Kirkens Korshær Genbrug i bydelen søger frivillige.

Der er plads til alle frivillige, fortalte genbrugsleder Henrik Andreasen, så man kan bare henvende sig.

Man kan være med nogle timer eller flere om ugen, og i det tempo man selv ønsker. Butikken tilbyder et frivilligt meningsfyldt og hyggeligt fællesskab i en god atmosfære, hvor der altid er kaffe på kanden og et smil på læben. Det gælder for alle uanset køn og alder, og arbejdet kan f.eks. bestå af Kundebetjening – sortering og prismærkning af tøj, ting og sager m.m. – opsætning af varer og holde orden i butik og lager. Alt det blev man orienteret af genbrugsleder Henrik Andreasen. Hanne Okwera fortalte om Kirkens Korshærs sociale arbejde for udsatte mennesker.

Genbrugsleder Henrik Andreasen viste en del af den nyrenoverede butik frem

Skulle der sidde nogle af netavisens læsere og ærgre sig over, de ikke nåede forbi, så gå ind på hjemmesiden og læs mere om emnet. Dem hjælper vi | Kirkens Korshær (kirkenskorshaer.dk) ..

Interesserede frivillige kan henvende sig til butikkens daglige leder Kisser Meldgaard på 26 84 58 00.