Klassisk musik for børn og bamser onsdag i Pilegården

På onsdag den 24. maj. kl. 17.30 er der børnevenlig fællesspisning krydret med finurlig sang, klaver og historier fortalt i fællesskab i Pilegården. Børnene skal huske deres yndlingsbamse eller -dukke. Den er nemlig med i historien.

Til De små spiser i Kulturhuset Pilegården bliver den børnevenlige mad altid krydret med nærende underholdning for familiens yngste. Denne aften byder på magiske, smukke, sjove og legende sange. Børnene kommer helt tæt på sangens magiske verden og får vist, hvordan musikken og sangen kan fortælle mange forskellige slags historier om både havfruer, katte, hajer og dukker.

På scenen kan man opleve sangerinden Pernille Bruun og pianisten Balder Neergaard, som i løbet af koncerten inviterer børnene og deres voksne til at hjælpe dem med at fortælle historierne og synge sangene.

Der er puder til at sidde på foran scenen og efter koncerten kan man stille spørgsmål til musikerne og se nærmere på klaver og kjole.

Den børnevenlige mad står klar i caféen kl. 17.30 og allerede kl. 18.00 er der klassisk koncert for børn & bamse. Koncerten er mest for børn i alderen 3-6 år, men alle er velkomne. Børn under 1 år spiser gratis med.

 Billetter til 75 kr. inkluderer både mad og underholdning og fås på pilegaarden.kk.dk