Kulturaktiviteter fortsætter året ud i Pilegården

Foto: Daniel Liversage

Ombygningen af Kulturhuset Pilegården går tidligst i gang i 2023. For kulturhusets brugere betyder det, at man forsat kan mødes og bruge kulturhusets faciliteter resten af 2022.

I sidste uge fik foreningerne som holder til i Pilegården besked om, at de kan fortsætte som de plejer året ud. Det betyder, at der venter et normalt efterår i kulturhuset med koncerter, musikundervisning og lokaleudlejning til selskaber, møder og kulturarrangementer. Den lokale musikforening Music House Brønshøj kan eksempelvis folde hele sit efterårsprogram ud med koncerter i caféen, hvor man i øvrigt også vil kunne spise dagens varme ret hos Café Pilen mandag og onsdag, når de er tilbage fra sommerferien i starten af september.

De fleste af kulturaktiviteterne i Pilegården flytter i starten af 2024 ind i det nye kulturhus i Brønshøj Gamle Skole, som bliver ombygget i hele 2023. Mens der bliver bygget, folder kulturaktiviteterne sig ud enten i pavillonbygningen ved siden af skolen, eller i Rytterskolen på Brønshøj Torv.