Et kæmpe mirakel skal til !

Den meget vigtige topkamp mod Holbæk på Tingbjerg Ground fredag aften blev vundet af gæsterne med 1-0, og dermed må Brønshøj nok konstatere, at løbet er kørt. Kun et utroligt mirakel kan lave om på den kendsgerning, men mon ikke alle i Brønshøj nu har indstillet sig på, at den også efter sommerferien hedder Danmarksserien for andet år i træk.

Faktisk ærgerligt, for BB har et godt mandskab. Det kniber bare med det mest elementære, at score mål. Det så man helt tydeligt mod Holbæk. Der var såmænd chancer nok, men ind ville bolden bare ikke. Til gengæld føler vi os sikre på, at vestjællænderne kommer op i 3. division. Der er et lille tæt felt, men Holbæk virker stærke nok til at besætte den ene af oprykningspladserne.

Kampen på Tingbjerg Ground blev ellers indledt på smukkeste måde til ære for afdøde Per Røntved. Begge hold stillede op på række, mens tilskuerne klappede i et minut. Desuden spillede BB som ventet med sort armbind. En flot hyldest til klubbens gamle kæmpe !

Næste kamp bliver ude mod svære Frederikssund, og mon ikke lyset endelig slukkes i det opgør, som foregår lørdag den 27. maj kl. 13.