Laura Rosenvinge genvalgt til Borgerrepræsentationen

Ved det netop overståede kommunalvalg har Socialdemokratiet mistet 5 mandater, efter at partiet gik tilbage med 10,4 % i Københavns Kommune. Det betyder bl.a. som tidligere nævnt i netavisen et farvel til lokale Jesper Christensen, der siden 2013 har bestridt en række borgmesterposter. Laura Rosenvinge trodser dog S-tilbagegangen og genvinder sit mandat med 2579 personlige stemmer.

– Jeg er glad for, at jeg kan fortsætte med at repræsentere vores bydel på Københavns Rådhus, og jeg er stolt over, at jeg har mere end fordoblet mit resultat fra 2017. Vores bydel fortjener en stærk stemme, siger Laura Rosenvinge.

Med mere end 1100 personlige stemmer på valgstederne i bydelen kan Laura Rosenvinge bryste sig af at være den kandidat, der høster størst opbakning blandt vælgerne i Bellahøj, Brønshøj, Husum og Tingbjerg – hun slår dermed også mere erfarne politikere såsom kommende overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og Enhedslistens spidskandidat Line Barfod.

–  Det gør mig næsten helt tom for ord, at så mange vælgere i Brønshøj-Husum har sat deres kryds ved mig. I de sidste fire år har jeg gjort mit bedste for at sætte vores bydel på dagsordenen, og jeg er så taknemlig for, at vælgerne herude giver mig et så stærkt lokalt mandat.

– Jeg vil bruge min plads på Københavns Rådhus til at kæmpe videre vores bydel og vil arbejde på at stoppe letbanen, få metro til vores bydel, oprense Utterslev Mose og genskabe trygheden i de områder, som har været ramt af skyderier og knivstikkerier i de seneste uger.