letbane

 

 

 

Da vi lagde vores Metro linje forslag på forrige gang, så var der nogen der skrev at de linjer burde fortsætte fra Husum og videre ud mod Skovlunde og Ballerup, for her er mange Industri områder/ Virksomheder, så det er hermed gjort.
OG det er jo faktisk i den retning at der er MEGET Trafik i Myldretiden
Som man kan se på billedet af Metro toget så er der to spor, og som man ser på billedet så er Metro toget ved at dreje mod Tingbjerg, men var det kørt ligeud ja så havde det kørt mod Ballerup og måske videre mod Frederikssund.
Politikerne har talt om at koble os på den blå linje, med de tre H’er men som man kan se på vores forslag så har de deres egen linje,
da Brønshøj så kan få sin hurtigere OG desuden så ligger de i lige linje Nærmest parallelt med Frederikssundsvej og så vil de tre H’er som man kan se blive koblet på Den uflexible Letbane i Herlev og på Metro ringen inde ved Byen.
Nej Tak til en Uflexibel Letbane til Brønshøj.
Nej Tak til BRT-Busser, de skal køre i deres egne Baner OG det er HELE vejen , altså de fylder mere end den nuværende Busbane.
Red Frederikssundsvej

Her er vores Underskriftindsamling, man må gerne komme med en kommentar til Hvorfor man siger NEJ TAK til en Uflexibel Letbane. Tak https://www.skrivunder.net/nej_tak_til_letbane_pa…

Nej tak til letbane på Frederikssundsvej
SKRIVUNDER.NET
Nej tak til letbane på Frederikssundsvej