Brønshøj kan følge REMA 1000's tilbud døgnet rundt i netavisen - det er bare at trykke på annoncen

Den 8. november sidste år åbnede REMA 1000 på Frederikssundsvej 256 i Brønshøj, og for hver dag der går, strømmer flere og flere kunder til. Det kan butikkens chef Bettina Wuust Lohse konstatere med et stort smil. Og dem som i starten bare kom for at kigge, er i dag gået hen og blevet faste kunder.

Døgnet rundt kan læserne for øvrigt følge med de gode tilbud hos REMA 1000 – det eneste man skal gøre er at trykke på annoncen, som sidder øverst til højre i netavisen. Så har man direkte adgang til alle de varme tilbud. Men man skal lige være opmærksom på, at der faktisk er to aviser hver uge. Én som dækker hele ugen, samt én som udelukkende gælder torsdag-fredag og lørdag. Begge aviser kommer man ind til, hvis man som nævnt trykker på netavisens annonce. På billedet er det Anne og Bettina, som står med et eksemplar af de to aviser. De kan for øvrigt også hentes ved indgangen til REMA 1000.

https://rema1000.dk/om-rema-1000/avis/avis/?gclid=Cj0KCQiAh9njBRCYARIsALJhQkGkGmxMOCCgqSU4hqA-v2oIMr1Xjift98Pv03OltonoPg50T8iTPfMaAjfwEALw_wcB