Bedemand Gitte Dalgaard - jeg elsker mit job !

En meget trist baggrund betød, at Gitte Dalgaard kastede sig over jobbet som bedemand. For 13 år siden mistede hun sin lillebror i en billykke, og det sendte hende helt i brædderne.

Når man er ene på skansen, kan der godt være meget travlt

I to år var hun sygemeldt, og oven i det stødte en blodprop til. Hun fik en kæmpe depression, og alle hendes ambitioner forsvandt som dug for solen. Men Gitte ville tilbage, og selvom hun havde en 4-årig psykoterapeutuddannelse, gik hun i praktik som bedemand. Det skulle prøves, og hun kom blandt andet til at arbejde i en bedemandsforretning i Brønshøj. Jobbet gav hende kontakt med mange mennesker og tiltalte hende mere og mere. Kort sagt faldt hun for den bestilling, som hun nu har haft i mere end ti år.

Domicilet på Ndr. Frihavnsgade rummer også et stort mødelokale

Domicilet ligger i Ndr. Frihavnsgade 14 på Østerbro, men det skal man bestemt ikke tage fejl af. Gitte Dalgaard løser alle opgaver – ikke bare i København – men på hele Sjælland. Og hendes tilknytning til Brønshøj har sin naturlige forklaring. – Brønshøj tiltalte mig fra begyndelsen, og jeg er meget glad for at løse opgaver her i området, siger bedemanden. – Jeg har et fantastisk forhold til alle de lokale præster og ikke mindst til Brønshøj Stenhuggeri. Så man kan roligt kontakte mig, hvis man har brug for min hjælp. Jeg kommer gerne i hjemmene, hvis man ønsker det. Det er bare at tage telefonen og lave en aftale, slutter Gitte Dalgaard.