Rema 1000 har fået en flyvende start i Brønshøj

– Vi har fået en helt forrygende modtagelse i Brønshøj, og det er svært at få armene ned. Sådan siger chefen for Rema 1000 på Frederikssundsvej 256, Bettina Wuust Lohse. – Folk er simpelthen så positive og glade, at det er en ren fornøjelse at gå på arbejde. 

  – Vi ser flere og flere nye ansigter i butikken hver dag

2700-netavisen kiggede onsdag formiddag indenfor – nogle uger efter indvielsen af den nye og enormt flotte Rema 1000 – for simpelthen at tage pulsen på den nye butik. Og det var lutter glædelige ting, vi fik at høre fra Bettina, som meget gerne dropper efternavnet i det daglige. – Vi er jo dus med kunderne, og sådan skal det være, siger hun med et smil. – Her er vi er omkring 30 ansatte – af dem er seks på heltid og resten på halvtid, og alle er klar til at yde den bedste service overfor kunderne. Og dem kommer der heldigvis hele tiden nye af. Hver dag er der nye ansigter i butikken, og det glæder os alle.

Her ses Bettina sammen med sin souschef Anne, som for øvrigt også bor i området

For Bettina er det “som at komme hjem” at blive chef for den nye Rema 1000 i Brønshøj. Hun bor selv i området, og det betyder, at der er kort til arbejde. Før var hun chef på Amager, så der er en mærkbar forskel. Privat er hun gift og mor til tre, men trods det ansvarsfulde og travle job får hun det hele til at gå op i en højere enhed. Normalt går hun til fitness, men grundet alt det nye den seneste tid, er det ikke blevet til meget. – Jeg har været ansat i andre supermarkeder for at få så meget erfaring som muligt, og det gjorde mig helt klar til den opgave, jeg i dag har i Rema 1000. Så nu drejer det hele sig om Brønshøj – og det vil bydelen ikke kunne undgå at mærke, slutter Bettina.

             – Jeg er faktisk kommet på en slags hjemmebane i Brønshøj 

Der arbejdes ihærdigt på at få lavet den planlagte parkeringsplads færdig ved Radiometer, så forholdene bliver langt bedre for de kunder, der kommer i bil. Netavisen skal nok være klar med budskabet – den dag det hele står klar !