Lokale teaterbørn på de skrå brædder

Senere på måneden kan man opleve et sprudlende og idérigt teaterstykke, der henter sin inspiration i den engelske forfatter C.S. Lewis’ eventyrunivers. Garderobeskabet og den evige vinter bliver opsat på Folketeatrets lille turnéscene i Grøndal MultiCenter.

 De lokale teaterelever fra Pilegårdens Teaterskole har arbejdet intensivt med alt lige fra sang, dans, skuespil og kostumerne i løbet af deres undervisningssæson. Stykket bliver sat op helt fra bunden, så når de lokale børn går står på en rigtig scene med et rigtigt publikum, så er det kulminationen på mange måneders arbejde.

Stykket handler om fire søskende, der bliver en del af et magisk vintereventyr under en sommerferie hos Professor Kirk. Hos ham møder de levende billeder og et mystisk garderobeskab, der giver adgang til en eventyrverden, hvor der venter en kamp mod den hvide heks og et møde med den dybe trolddom. En gammel profeti og den store løve er på spil og selv træerne har ører.

Forestillingen er mest for 4-11-årige og kan ses sidste uge i april. Flere af bydelens skoler og institutioner kigger forbi i løbet af ugen, men også bedsteforældre og familier. Man kan læse mere om stykket på pilegaarden.kk.dk. Forestillingen er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Nordea-fonden og DATS.

netavisen søndag den 3. april 22 kl. 13.00