Oplev en del af det gamle Brønshøj i Lokalhistorisk billedaften om Frederikssundsvej

Torsdag den 24. marts kl. 19 inviterer Lokalhistorisk Selskab til billedaften i Kulturhuset Pilegården. Helge Baun Sørensen har fundet sjældne fotos frem fra arkivet og spoler tiden tilbage.

Foto: Bagersvende foran butikken på hjørnet af Holcks Plads omkring 1925 på Frederikssundsvej 164, hvor der var bager i 40 år, siden grill. I dag indretter JAGGER butik der. Foto: Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev.

På de sjældne gamle fotos fra Frederikssundsvej er der kolonihaver ved Bellahøj, slagter- og bagerbutikker fra gamle dage, bindingsværkshuse ved Brønshøj Torv og meget andet.

Helge Baun Sørensen er næstformand for Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev. Han er desuden radiovært på DR, musikspeaker, sanger og cand. mag i musik og dansk. Helge er vokset op i Brønshøj og er også forfatteren bag Brønshøjbogen og Husumbogen.

Arrangeret af Lokalhistorisk selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev. Gratis adgang – alle er velkomne. Foregår i caféen i Kulturhuset Pilegården.

netavisen søndag den 20. marts 22 kl. 12.00