Lyd, lys og bevægelse i vandtårnet

Med en særlig kombination af musik, dans og projektioner skaber seks optrædende et landskab af lyd, lys og bevægelse i Brønshøj Vandtårn torsdag den 15. december kl. 19.

I deres søgen efter at danne en lydlig og visuel helhed på scenen, har de seks optrædende bag ”Sound, Light & Movement: Imagined” udviklet en organisk og udforskende stil, som konstant er i bevægelse. En særlig kombination af instrumenter sammen med dans gør det muligt for sekstetten at afdække nye veje, udtryk og indtryk.

Deres udtryk er blevet beskrevet som cinematisk, opslugende og rørende – og Vandtårnets unikke rum og efterklang vil næppe have en negativ effekt på det. Sekstetten havde sin debut som kvartet i oktober 2022, og siden tilføjet dans og synth. Til koncerten kan man opleve Adrian Barstad Andresen på blæsere og percussion, Paavali Kärkkäinens dans, Nicoline Jo Højer Hansens live visuals, Uffe Nørtofts pedal steel og elektronik, Alex Ventling på synth og Myrset Asheim på trommer.

Vandtårnet er ikke opvarmet, så man skal huske varmt tøj. Der er tæpper kaffe og te klar ved ankomsten og billetter til 50 kr. købes kontant eller med MobilePay i døren.