Maj måneds affaldstur gik også godt, og 12. juni er der ny tur !

En lørdag i maj måned havde jeg inviteret til endnu en affaldstur. Denne gang havde jeg fornøjelsen af at gå sammen med Samia og hendes søn, Josef.

Sådan indleder Sarah Dahlkild denne lille historie, som endnu engang fortæller om driftige lokale borgeres imponerende dåd – at rydde op i bydelene.

Sarah har ordet:

– Vi startede på hjørnet ved Lidl og gik ad Kobbelvænget mod Gadelandet og videre forbi Radiometer. Det var så dejligt at se Josef’s energi og begejstring, når han fik samlet affald op og smidt i posen. Ligeså hyggeligt var det at gå og snakke med Samia, mens vi også samlede hvad vi kunne finde af efterladenskaber. 

Denne gang var det mest bemærkelsesværdige et knust spejl ved Lidl’s husmur. Derudover var der ’kun’ det sædvanlige affald; Skodder, kapsler, take-away papir, mv.

                 

                

Vi samlede i alt 5,4 kg skrald og 196g skodder. Det svarer til ca 400 stk.

Efter endt skraldetur fik vi os et velfortjent hvil med varm kakao på en bænk foran Husumvold Kirke.

Efterfølgende sendte Samia et billede af sin søn og den pose affald de samlede på vej hjem efter dagens indsats. Det, som Samia og Josef samlede på vej hjem, er ikke talt med i det ovenstående.

Næste tur bliver lørdag d. 12. juni på Husum Torv. Denne gang i forbindelse med Ocean Day d. 8. Juni. Ocean Day sætter hvert år fokus på vores allesammens afhængighed af verdenshavene, og hvorfor det er så vigtigt at passe på at vores affald ikke havner der, slutter Sarah.