Mange advarer mod parkering bag Lidl i Brønshøj

Mange af Lidl’s kunder i Brønshøj har bestemt sig for at vende butikken ryggen på grund af den parkeringspolitik, man bruger. Ganske vist advarer Lidl de handlende om, at der er kameraer, der aflæser nummerpladerne før og efter, man har aflagt butikken et besøg. Men flere er blevet ramt så voldsomt, at det har fået bægeret til at flyde over. Det kan man blandt andet erfare ved at læse på facebooksider, som omhandler 2700 området. 

Her er hoved indkørslen til Lidl’s parkeringsplads. Der er ingen skilte, som allerede her advarer mod kameraerne og betingelserne for at kunne parkere der, mens der handles.

Hvis man forlader den store parkeringsplads og ikke lang tid efter kører der ind igen, så fanger bordet, og fælden klapper endnu engang. Det er tilladt at parkere en time pr. dag og dermed basta !

Andre nu tidligere kunder fortæller, at der lå op til flere bøder, da de vendte tilbage fra ferie.

Man har tilmed givet kunder i handicapparkeringen hilsener i form af bøder.

Lidl kan jo altid forsvare sig med, at der er gjort opmærksom på kameraerne med en (ikke særlig effektiv) skiltning. Men den måde, de fungerer, er bestemt ikke fremmende og venlige overfor kunderne.

Tværtimod er flere stoppet med at komme i butikken.

Mon ikke man burde overveje en anden form for parkeringsovervågning eller i det mindste sørge for at skiltningen er betydelig mere synlig. Med så stor distribution af parkeringsbøder, må der være et eller andet, der ikke virker efter hensigten, med mindre det ligefrem skal være en fed forretning at straffe kunder i biler.