Mareridtet fortsætter - en hel kolonihave blev spærret inde !

Bilisterne har ikke fået det nemmere i Brønshøj og Husum. Man fjerner den ene parkeringsplads efter den anden, og lukker helt øjnene for de konsekvenser det kan få. For betyder det, at de lokale villaveje fremover vil blive oversvømmet af fremmede køretøjer til parkering ?

Årsagen til alt dette er, at der skal laves flere cykelstier, så de tohjulede kan køre uden fare for at blive påkørt. Og det er så godt nok – ingen tvivl om det ! Man kan dog ikke påstå, at cyklerne ligefrem oversvømmer bydelen.

Nu for eksempel her i Husum er det nærmest gået helt amok. Først lavede man det totalt kiksede projekt på Kobbelvænget med to brede cykelstier – en i hver side fra Gadelandet, og hvor der nu kun er parkering i den ene side af vejen, så to modgående biler ikke engang kan passere hinanden nu. Tilmed er der busrute på strækningen.

Og for tiden er man i gang med at splitte Gadelandet helt ad mellem Kobbelvænget og Åkandevej til fordel for nye cykelstier.

Så flot har man nu sørget for de trafikale muligheder i Kobbelvænget. Brede cykelstier i begge sider – som gør det umuligt for to modgående køretøjer at passere hinanden, med mindre det ene trækker sig og venter.

Har beslutningstagerne mon observeret det kaos, der til tider kan være i myldertiden på netop den strækning. Og nu gør man så vejen endnu smallere. Vi taler om vel godt hundrede cykelister (højt sat) i den periode, hvor der er tale om måske mere end tusind biler.

Og også her kører busser !

Man har sløjfet et pænt antal parkeringspladser, som næsten konstant var fuldt besat i dagtimerne. Og har man så sørget for et alternativt sted, hvor der kan parkeres ? Nej ! Der er simpelthen ikke mange muligheder tilbage, slet ikke efter at man lavede attentatet på Kobbelvænget.

Opgravning på opgravning – ensrettet trafik – hvor længe fortsætter det ?

Vi er vidende om, at kolonihaven Bellevue på Gadelandet blev ramt af en højst uheldig og nærmest latterlig episode. I arbejdet med at grave op til cykelsti, kom man til at spærre kolonihavens bilister inde.

I hele tre dage !!

Man havde simpelthen overset den indkørsel til haven, som bruges dagligt at beboerne. De biler som holdt på kolonihavens parkeringsplads kunne ikke komme ud, og de beboere som ikke lige holdt på pladsen, kunne ikke komme ind. Utroligt – ja det lyder nærmest som en joke. Men der blev så lagt nogle stålplader, så det senere blev muligt at benytte grusvejen til haven. For øvrigt er kolonihaven yderligere ramt, da flere af beboerne også parkerede på Kobbelvænget, da dette var muligt i begge sider.

Det her er måske et af de tilfælde, hvor man siger “der sidder for mange forkerte personer på poster, de ikke aner en dyt om” – og som træffer beslutninger hen over skrivebordet og i stedet for fra det virkelige liv.