Maud & Mænd tog springet og har ikke fortrudt

Kære Flemming.
Tak for din mail?Det lyder da skønt at du er i Thailand☀️??

Du er velkommen til at benytte billederne med angivelse af vores fotograf Anders Koch? jeg tænker det er vores bandbilleder du mener?
Vi havde 2 års fødselsdag her i januar som orkester.?????
Vi er kommet super godt fra start i det nye år 2018 med at ryge direkte ind på førstepladsen på DR’s Dansktoppen med “Så kom og ta’ mig” Sangen er et uptempo dansenummer som rykker og gerne skulle få folk med på at lave nogle “Moves” på dansegulvet ??
Sidste år var vi nomineret som årets nye orkester til dansktopprisen i Boxen i Herning og vi har spillet bl.a. på Køge Festuge, Ringstednatten, Ribelund Festival og Jyllingefestival mm.

I uge 6 kommer der mere nyt fra os med en personlig historie i Familiejournal om vores rock-ballade “Livsfarligt” og vi er i fuld gang med at skrive flere sange. Vi ligger genremæssigt i folkelige Shubidua- Danser med Drenge stil og country/rock inspireret musik.
Du kan se vores musikvideoer på YouTube hvis du har lyst?

Lokalradioerne har også opdaget vores musik og det er vi super glade for.
Hvis du har spørgsmål så bare skyd løs.

Mange hilsener fra det kold nord
Maud??

Set af MAUD & MÆND kl. 13:16

Flemming
Kære Maud – tak for hurtig respons. Rart at høre, det går godt for jer. Vi gider ikke bruge for meget tid på Fede Finn, men hvordan var det for dig og dine mænd at tage springet fra forholdsvis etablerede til at prøve lykken helt på egen hånd ?´Hvor vigtigt var det for dig personligt, at du havde tre ligestillede med i bagagen, så du ikke skulle til at begynde helt på en frisk med nye folk. Hvem er leder af bandet – er I alle lige – eller er det dig, der fører ordet ? Har I på noget tidspunkt fortrudt, at I tog springet ? Og så vil jeg da lige sige tak for din indsats hos Reimar, da jeg var med i Fællessang, det fik jeg vist aldrig sagt. Fortsat held og lykke med det hele – artiklen skriver jeg i morgen, og så er den i TÆT PÅ ikke nu på onadsg – men næste !! Bedste hilsener fra et overraskende regnfuldt Thailand, (solen titter dog frem ind i mellem) – Flemming

Information om samtale

MAUD & MÆND
Facebook

Valgmuligheder

search conversation
Søg i samtale

Administrer beskeder

Notifikationer

MAUD & MÆND

Facebook

Information om samtale

MAUD & MÆND
Facebook

Valgmuligheder

search conversation
Søg i samtale

Administrer beskeder

Notifikationer