Med netavisens Hasse i byen

Vores medarbejdet gennem efterhånden mange år, fotograf Hasse Ferrold, er stort set med til alt, hvad der rører sig af selskabeligheder, premierer osv. i det københavnske liv. Her bliver tingene foreviget, og vi har ind i mellem bragt billeder fra forskellige begivenheder. Nu har vi vedtaget, at Hasse skal have sin helt egen rubrik, som fremover vil indeholde alt mellem himmel og jord – dog indenfor hovedstadens grænser. Hasse Ferrold er endvidere President for International Club Copenhagen ICC.

Her ser hele holdet bag den nye film med Christoffer Bro i spidsen

 

  tekst og foto: Hasse Ferrold

Hasse har netop været til gallapremiere på den nye danske film “Kagefabrikken” den 4. januar i Dagmar Bio. Her er hans anmeldelse:

En Fremragende super film på absurditetens overdrev, så overraskende og absurd at det er komisk. Intet er forudsigeligt, og næsten alt kan næsten ske. Snyd ikke Jer selv for denne oplevelse. Det er “godt håndværk / Godt Bagværk ” fra Christian Lollike i hans første film, og blandt i de velspillede roller ses blandt andet en vel-proportioneret Nicolas Bro, Herlige Svenske  Bahar Pars m.fl.

Hele skuespillerholdet og instruktøren måtte op på scenen for at blive hyldet efter premieren, og naturligvis måtte Christian Lollike sige tak

Handlingen:
Den midaldrende kagefabrikant Niels er på kanten af et sammenbrud, da hans fabrik er på randen af konkurs. Derfor forsøger hans kone Else at redde fabrikken ved at hjemkalde datteren June og hendes mand Jonny, som foreslår en omfattende modernisering, der har fokus på produktion af sunde kager. Niels kan ikke overskue denne moderniseringsproces og forelsker sig i stedet hovedkulds i fabrikkens nye rengøringsdame, Zeinab.