Netavisens Hasse til premiere på "Grease" med vores egen Silas

I sidste uge var der premiere på en af de mest populære musicals nogensinde – Grease – på Scandic Falkoner. Og igen med vores lokale Silas Holst i en af hovedrollerne. Musicalen som er en af de mest slidstærke musicalfænomener kommer rockende tilbage på de danske scener.

  tekst og foto: Hasse Ferrold

Det sker i en ny deluxe-opsætning med nyt cast, ny instruktion, ny scenografi og ny koreografi; Silas Holst og Neel Rønholt har hovedrollerne som Danny og Sandy, og Silas Holst får samtidig sin debut som koreograf. Forestillingen havde premiere den 9. marts og drager derefter vestpå til Musikteatret Holstebro fra den 12. april og Vejle Musikteater fra den 26. april.

Og selve forestillingen var ganske enkelt fremragende – en 6 stjernet oplevelse –  som tydelig viste at “Grease is The World”. Fuld af gejst, entusiasme, glad vitalitet og fede scener spækket med god musik , inciterende rytmer, lys, hurtig og flot synkroniseret dans og sang.

Silas, Neel og hele teamet levede fuldt op til publikums forventninger, der takkede med bragende klapsalver. Nostalgien var helt i højsædet med bl.a. fede sange som “Sandie”, “I got Tears” og “You are the one that I want” med flere.

Absolut en god anbefalelsesværdig oplevelse.