Mesterguitarist udforsker filmmusik

 Nils Henriksen har arbejdet med prominente navne i rollen som producer og guitarist. Snart udforsker han klassiske filmtemaer til en koncert i Kulturhuset Pilegården onsdag den 19. februar kl. 20.00-22.00.

Nils Henriksen har arbejdet på den danske musikscene som guitarist og producer for en lang række navne, herunder Sebastian, Kim Larsen, C.V. Jørgensen, Kliché og Michael Falch.

I sit nyeste projekt, Nils Henriksen SOUNDTRACKS, tager han udgangspunkt i filmtemaer fra film som Twin Peaks, Rosemarys Baby, Blues Brothers, Limelight, Top Gun, James Bond og deslige. Alle soundtracks har været igennem Nils Henriksens kyndige producerhænder – og så er der også noget for ”guitar freaks”. Til koncerten i Pilegården går han på scenen sammen med Mette Lethan på vokal og pianisten Mads Heide.

Nils Henriksen fortæller om projektet: ”Det har været et spændende univers at dykke ned i. Vi har arbejdet med arrangementerne og produceret backing tracks i mit studie, som vi bruger som udgangspunkt for vores live performance – en spændende proces, som er muliggjort af den teknik man har i dag – moderne tider. Mette Lethan og Mads Heide har virkelig været et dream team at arbejde med, og de har begge bidraget til at projektet kunne lykkes. Jeg håber at publikum får billeder frem på nethinden ved genhør med de mange fantastiske kompositioner.”

Billetter til koncerten koster 100 kr.