Mød op på lørdag og støt BB i årets hidtil vigtigste kamp !

Nej der uddeles ikke resteniler på Tingbjerg Ground, men der er godt med øl i hanerne og muligheder for at få stillet sulten. Lørdagens opgør mod Frederikssund bliver nemlig med nerverne uden på tøjet. Med nederlaget i lørdags til Glostrup har BB selv sørget for spændingen. For taber BB mod Frederikssund og Glostrup samtidig besejrer Sundby – så er løbet kørt og oprykningen definitivt væk. 

Men lad os se mere positivt på det. Sundby på hjemmebane er ikke nemme at bide skeer med, og de er selv interesseret i at få point for at sikre førstepladsen 100 procent. Og hvorfor skulle BB tabe lørdagens kamp ? Tingbjerg Ground har været en fæstning i foråret, og spillerne ved jo selv, hvor vigtigt det hele er. Gæsterne fra Frederiksund har drillet før, men seneste opgør i det vestsjællandske vandt BB faktisk.

Skal vi lege med det vildt teoretiske, så lad os sige, Sundby taber sikkert til Glostrup, og BB samtidig vinder en storsejr over Frederikssund, så kan førstepladsen faktisk gå til de sortgule. Men ærlig talt – den er lige lovlig langt ude. Så lad os håbe på lidt hjælp fra Sundby, hvis BB ikke selv kan klare ærterne.

Som man kan forstå, så taler vi om årets kamp på Tingbjerg Ground. Vi skal sikre os, at BB minimum får en playoff mulighed mod et hold fra vest.

Så mød op – riv et par timer ud af kalenderen og vær med til at hjælpe BB et skridt videre !