Når ting besluttes bag et skrivebord uden aktiv indsigt !

Brønshøj skal spille sin første hjemmekamp i år på en træningsbane ved siden af den oprindelige hjemmebane Tingbjerg Ground. Årsagen skal findes i Københavns Kommune, hvor man bag et eller flere skriveborde har besluttet, at opvisningsbanen ikke kan tåle fodbold endnu.

Jamen har vi ikke i sin tid oplevet nogenlunde det samme, dengang banerne hørte under KI ? Der gik man udelukkende efter datoen, og den skulle respekteres. Uanset om vejret var godt eller dårligt, måtte adskillige kampe udsættes på grund af disse beslutninger. Nuvel – dengang kunne en bane også risikere enten at være frosthård eller halvt oversvømmet, og det var til at forstå. Anderledes kunne solen også have skinnet i lang tid, og banen var klar og bedre end nogensinde. Her havde man dog den fornemmelse, at KI sådan nogenlunde vidste, hvad de havde med at gøre.

I dag styres det af Københavns Kommune, og de har altså bestemt at første hjemmekamp ikke må spilles på det populære stadion. Skulle en person være kommet til at lade vandet på banen og efterladt sig en lille pyt, så skulle der lukkes af. Ja vi må lidt ud i den slags ekstreme eksempler for at anskueliggøre, at man ikke kan sidde og træffe den slags afgørelser på rådhuset.

Nu spilles kampen i oprykningsspillet i stedet på kunstbanen ved siden af, og uden at BB må forlange entre. Det i sig selv er også en hemsko, for så meget tjener en i klub i Danmarksserien altså heller ikke.

Lad os håbe, det ikke går ud over spillet og præstationerne lørdag eftermiddag kl. 14.15, når kampen mod vestjyderne fløjtes op. BB skal have tre point for at hænge på i toppen. Længere er den ikke.

Nu da der er gratis adgang, var det måske en god ide at møde op og se de sortgule. Også for dem som endnu ikke har givet sig selv den oplevelse.

Pøj, pøj BB !