Nyt nederlag denne gang til KFUM ! Læs udførligt referat !

Husum led lørdag sit fjerde nederlag på stribe, da holdet i Emdrupparken blev slået med hele 3-0 af KFUM. Det var ellers en af de kampe, man havde sat næsen op efter, da de tre foregående nederlag alle var til tophold i rækken. Men nej – sådan skulle det ikke gå.

Nederlaget konsoliderer Husum på sidstepladsen med sølle fire point. Holdet har tabt hele seks kampe, spillet en enkelt uafgjort og vundet en enkelt.

Det er godt nok lidt af en nedtur for de blåhvide, som på fredag kl. 18.30 får besøg af Union i en slags lokalopgør. Union ligger ikke alt for godt placeret, så lad os håbe bøtten kan vendes her !

Her er et mere udførligt referat fra lørdagens kamp

Husums plan var at skulle ud og presse KFUM, så de ikke fik fred til deres spil. Men efter 6 minutter havde KFUM hjørne, som blev sparket ind til en umarkeret spiller, der bragte dem foran 1-0.

Efter dette kom Husum frem til lidt småchancer, og kampen blev mere lige, da man fik rykket lidt rundt på midtbanen.

I det 27 minut snød KFUM to spillere på siden og slog bolden ind foran målet, hvor den røg på tværs af feltet, og blev sparket ind imellem benene på en spiller og via stolpen trillede ind til 2-0, som også var pauseresultatet.

Efter 56 minutter af anden halvleg øgede KFUM til 3-0, og så skulle man tro, det hele var gået i opløsning.

Men efter dette kom Husum endelig i gang med sit spil, og chancerne kom, men ind ville bolden ikke. Desværre overså dommerne to klokkeklare gule kort til KFUM og et kæmpe straffespark, som kunne have hjulpet Husum, men det skete desværre ikke og kampen endte 3-0.

Næste kamp er fredag hjemme mod Union i Husum parken kl. 18:30 hvor Union kommer på besøg i et ægte lokalopgør.

Bells serverer endnu engang hjemmelavet mad, pølser og andet godt så kom ned og få en hyggelig aften i Husum.