Netavisens læsere elsker at læse om det gamle Brønshøj - Husum

Netavisens læsere er glade for at læse gamle historier fra lokalområdet. For nye er det en kærkommen måde til at lære bydelene bedre at kende, og for ældre beboere er det bare sjovt at blive mindet om en tid, der var engang.

Netavisen vil fra i næste uge bringe en artikelserie, som blev skrevet af en ældre dame, der i 1921 flyttede til Brønshøj. Vi er helt sikre på, at den vil vække stor glæde. Serien har tidligere været bragt for år tilbage, og dengang fulgte mange hvert et afsnit med stor interesse. Og apropos det historiske, så er der på torsdag den 23. januar mulighed for at opleve en lokalhistorisk aften med billeder fra det gamle og nye Husum i Pilegården. Det sker kl. 19.00.

Helge Baun Sørensen har netop udgivet ‘Husumbogen’ og fortæller historier og viser billeder fra den gamle Husum landsby, af fabrikker der lå der engang, af nutidens Husum med smukke eller ukendte og spændende steder.

Helge Baun Sørensen er næstformand for Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev. Han er desuden radiovært på DR, musikspeaker, sanger og cand. mag i musik og dansk. Helge er vokset op i Brønshøj og er også forfatteren bag Brønshøjbogen.

 Der er fri entré. Man kan besøge Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev torsdage kl. 18.00 – 20.00 i lokale 4 på 1. sal i Pilegården.