Nogenlunde sådan kommer den nye ejendom på Husum Torv til at se ud !

Der har været gisninger på stribe efter at den gamle flade ejendom på Husum Torv – Frederikssundsvej 324-326 blev revet ned tidligere i år. Hvordan mon den nye ejendom ville komme til at se ud, som nu venter på at blive opført. Netavisen har fra starten fulgt projektet, og vi kan i dag præsentere et billede af ejendommen, som den nogenlunde kommer til at se ud.

Der kan fortsat komme ændringer, men nu kan man i det mindste få et indtryk af, hvad der venter. I dag står pladsen jo som bekendt tom, men der er netop sendt byggeansøgning til Københavns Kommune, og afhængig af hvor længe den skal være om at blive behandlet, kan opførelsen af ejendomme påbegyndes. Sandsynligvis i september, hvis det går nogenlunde glat igennem. Når tilladelsen foreligger, går man i gang med det samme !

Og så skal vi også lige komme med den nyhed, at Coop 365 har trukket sig for det ellers indgåede lejemål i stueetagen. Som mange jo nok har kunnet læse, er økonomien ikke til for mange nye krumspring hos Coop, som nu tilmed skal afhænde flere butikker. Så altså – ingen Coop 365 på Husum Torv. Nu er planen i stedet, at man vil lave en familieorienteret restaurant i stueetagen, hvilket utvivlsomt vil gøre Husum Torv en hel del hyggeligere.